Projectteams


Voor grotere projecten die de term “klus” ontgroeien, selecteren wij volledige teams. Deze teams hebben vaker samengewerkt en worden aangestuurd door een project mnager van Ecomgroup Int’l. Ecomgroup int’l neemt de projectverantwoordelijkheid op zich en u kunt afrekenen op fixed time en fixed price. Volledig verzekerd maar nog steeds flexibel.Ecomgroup Int’l BV is de bedenker van ecommercenetwork, ecommercedirectors en ecommercesupport.

Directors club


De Directors Club bestaat uit senior management, oprichters en eigenaren van e-commerce bedrijven of concepten. Eens per kwartaal komen zij samen en bespreken zij informeel de markt.Wilt u ook lid worden en vrijblijvend een keer langskomen? Mail ons op introductie@ecommercedirectors.com

Ecommerce Support


Nearsourcing betekent dat uw IT project niet in India maar in europese landen wordt uitgevoerd. In landen als Letland, Polen of Roemenia liggen niet alleen de lonen van e-commerce specialisten en programmeurs veel lager, ook zijn er veel meer specialisten aan het werk.  Dit houdt elkaar in stand. Hoe meer projecten er geoutsourced worden, hoe meer mensen een opleiding tot programmeur gaan volgen. Het kan zonder risico. Wilt u weten hoe? Bel 030 263 1414 voor een afspraak.

Ecomstaffing


Ziet u het werken met freelancers en “klussen” nog niet helemaal of helemaal niet zitten. Bedenk dan dat er freelancers zijn die er hetzelfde over denken en liever interim 6 maanden bij u op locatie werken. In dat geval kan Ecomstaffing u vast helpen. Bel 030 263 1414 voor de beschikbare professionals.Ecomstaffing is een concept van Ecomgroup Int’l.

IT E-commerce


Alles geregeld. Een nieuwe site, nieuwe shop, software voor e-mailmarketing, SEO, SEA en klaar voor de livegang. Maar wat nu als er te veel aandacht en bezoekers komen? Is het platform wel voorbereid op die nieuwe stroom aan potentiele klanten. Vaak wordt te weinig aandacht besteed aan het technisch platform terwijl elke seconde laadtijd de conversie met 50% doet afnemen.Een gesprek over load, performance, schaalbaarheid, cloud computing, veiligheid, monitoring en 24×7 beschibaarheid? Binnen ecommercenetwerk zitten ook IT-specialisten die hun sporen hebben verdiend bij e-commerce bedrijven zoals marktplaats.nl, greetz en neckermann.